Termékek Menü

Rusan ARM52-xx adapter hőkamera előtéthez

Ár:
59.900 Ft

RUSAN adapter előtéthez. Hikmicro előtétre szereléshez szükséged lesz még egy ARRH1-2 közgyűrűre is.
Mekkora Rusan adapterre lesz szükséged? Fontos! - a céltávcsöved külső átmérője (erre az adatra van szükséged a típusválasztáshoz) nem egyezik meg a fontlencse átmérőjével, annál mindig nagyobb érték. Például egy Delta Titánium HD 2,5-10X56 esetén 56mm-es a frontlencse, de a céltávcső külső átmérője 65mm, ezért ehhez 65-ös adapter szükséges. Az alábbi táblázatban megtalálható a legnépszerűbb céltávcső szériák mérettáblázatai. Amennyiben itt nem találod meg a keresett típust, célszerű tolómérővel megmérni az eszköz külső átmérőjét.

  • Rusan melléklet- céltávcsövek táblázata, ez tartalmazza az egyes céltávcsövek külső átmérőjét és a hozzá tartozó adapter típusát is  
  • A Rusan ARM-52-xx és ARRH1-2 közgyűrű szereléséhez egy kis útmutatót az alábbi linken találsz:   
Gyártó:
Cikkszám: RUSANAD001
Elérhetőség: 24 db raktáron
Szállítási díj: Ingyenes

Termékoldali előnyök

14 NAPOS VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA 10 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALAT

Leírás

A Rusan QR adapter segítségével a hőkamera, vagy digitális éjjellátó előtétet szilárdan és pontosan csatlakoztatja a céltávcsőhöz, vagy más optikai eszközhöz.
Rögzítése rendkívül egyszerű, nincs szükség speciális szerszámokra. A kívánt méretre történő beállítás a termékhez mellékelt imbuszkulcsok segítségével pillanatok alatt elvégezhető. 
Az adapter a a hőkamera , vagy digitális éjjellátó előtéthez M52x0,75 menettel csatlakozik. Ilyen csatlakozó menettel vannak ellátva például az Iray és a Dedal előtétek
A RUSAN adapter a távcsőre pontosan illeszkedik, az adapter kiválasztásához a távcső KÜLSŐ átmérőjének pontos ismerete szükséges. A Rusan a QR adaptereket nagyon sokféle méretben gyártja 30mm-től egészen 80mm-ig.


 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!