Termékek Menü

Rusan ARH-xx adapter hőkamera előtéthez

Ár:
65.000 Ft

RUSAN adapter előtéthez. Ha még nincs meglévő adaptered (sokan már rendelkeznek régebbről, meglévő Rusan adapterrel). Tehát ha még nincs, javasoljuk a Rusan ARH-xx verziót, ahol az XX jelzi a céltávcsöved külső átmérőjét mm-ben. Ez egy egyszerűen szerelhető, gyors megoldás ha nem akarod a Hikmicro előtéted más céltávcsövön is használni.

  •    Rövid bemutató infót találsz a Rusan ARH adapter szereléséről ha ide kattintasz: 

Mekkora Rusan adapterre lesz szükséged? Az ARH-xx esetén az xx jelöli a céltávcső külső átmérőjét. Fontos! - a céltávcsöved külső átmérője (erre az adatra van szükséged a típusválasztáshoz) nem egyezik meg a fontlencse átmérőjével, annál mindig nagyobb érték. Például egy Delta Titánium HD 2,5-10X56 esetén 56mm-es a frontlencse, de a céltávcső külső átmérője 65mm, ezért ehhez 65-ös adapter szükséges. Az alábbi táblázatban megtalálható a legnépszerűbb céltávcső szériák mérettáblázatai. Amennyiben itt nem találod meg a keresett típust, célszerű tolómérővel megmérni az eszköz külső átmérőjét.

  •    Rusan melléklet- céltávcsövek táblázata, ez tartalmazza az egyes céltávcsövek külső átmérőjét és a hozzá tartozó adapter típusát is  
Gyártó:
Cikkszám: RUSANAD003
Elérhetőség: 21 db raktáron
Szállítási díj: Ingyenes

Termékoldali előnyök

14 NAPOS VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA 10 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALAT

Leírás

A Rusan QR adapter segítségével a hőkamera, vagy digitális éjjellátó előtétet szilárdan és pontosan csatlakoztatja a céltávcsőhöz, vagy más optikai eszközhöz.
Rögzítése rendkívül egyszerű, nincs szükség speciális szerszámokra. A kívánt méretre történő beállítás a termékhez mellékelt imbuszkulcsok segítségével pillanatok alatt elvégezhető. 
Az adapter a a hőkamera , vagy digitális éjjellátó előtéthez M52x0,75 menettel csatlakozik. 
A RUSAN adapter a távcsőre pontosan illeszkedik, az adapter kiválasztásához a távcső KÜLSŐ átmérőjének pontos ismerete szükséges, lásd a fenti linket a táblázathoz.. A Rusan a QR adaptereket nagyon sokféle méretben gyártja 30mm-től egészen 80mm-ig.
Az alábbi méretek rendelhetők: 


 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!