Termékek Menü

Fejléc ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás 

30 000 FT felett

X-Jagd Bethel Férfi Softshell Dzseki SAVANNA

Ár:
71.700 Ft
29.900 Ft
Kedvezmény: 41.800 Ft
Kedvezmény: 58%

Víz és szélálló könnyű dzseki, DEMORPHING mintázattal. A DEMORPHING CAMUFLAGE egy olyan felületi mintázat, amely megbontja a kontrasztot, és ezáltal a vadász szó szerint beleolvad a környezetbe. Ötféle színminta kapható. Woodland, Mountain, Savanna, Tundra , Flash

Elérhető méretek:46,48,50

 

 

Gyártó:
Cikkszám: XFSOFBETSA01
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.000 Ft

Termékoldali előnyök

14 NAPOS VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA 10 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALAT

Leírás

Az X CAMO a vadászat egy új dimenzióját nyitja meg

Az új X CAMO kollekció kiküszöböli az észlelés törvényeit és elképzelhetetlen lehetőségekkel ruházza fel a vadászokat: a „Demorphing Camouflage – beleolvadó álcázás”-sal egy olyan felületi összetételt fejlesztettek ki, ami a vadászt szó szerint beleolvasztja a környezetbe.

A természet a vadakat több érzékelési szinten is ellátta figyelmeztető funkciókkal. A vizuális észlelés az emberi szemhez képest másképpen van kialakítva. Ebből az okból kifolyólag a vizuális álcázás egy fontos faktor a vadászatnál. A „Demorphing Camouflage – beleolvadó álcázás” hatása különböző módokon érvényesül.

Eddig az észlelés kutatásban csak három dimenziót ismertek az álcázási minták kialakításában: forma, szín és tér. Az X CAMO kollekciónak azonban sikerül a vadászt teljesen beleolvasztani a környezetbe. A forma, szín és tér alapkomponensekhez az X CAMO hozzáadja az idő és mozgás faktorokat és ezáltal létrehozza a „Demorphing – beleolvadás” elvet. Ez egy döntő előnyt ad a vadak észlelési viselkedésével szemben.

Anyagösszetétel: 92 % poliészter , 8% elasztán
                               Erősítés: 95% poliészter , 5 % elasztán
Elérhető Méretek: 46-60

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!