Termékek Menü

Fejléc ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás 

30 000 FT felett

KOWA Genesis 10x22 XD Keresőtávcső

Ár:
215.500 Ft
Kowa GENESIS 22 miniatűr, összecsukható, tetőél prizmás távcső
Prémium kivitelű, zsebben is hordható  keresőtávcső, madarászoknak, túrázóknak. A hely hiánya sem lehet akadály, hogy mindig önnél legyen ez a kiemelkedő minőségű optika. A Kowa GENESIS 22 sorozatú, fémvázú távcsöveibe a több, mint félévszázados innovatív eredményeit építette be, mint a vízlepergető lencsebevonatot (Kowa Repellent, KR), vagy a 100%-ig vízálló tubust.
Gyártó:
Cikkszám: KOWBIN0062
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes

Termékoldali előnyök

14 NAPOS VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA 10 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALAT

Leírás

A GENESIS 22 sorozat kis tömegű magnézium ötvözetből készül.  A kis tömeg valamint az összecsukható, tenyérben is elférő kialakítása miatt, nem foglal el sok helyet.

A Kowa GENESIS 22 sorozatot a stílus és minőség jegyében tervezték meg. A vastag gumírozású, ám mégis kézbe simuló háznem csak kényelmes fogást biztosít, de lökhárítóként védi meg az akaratlan sérülésektől is a lencséket.

Amellett, hogy a Kowa a távcsöveit eleve tartósnak gyártja, a GENESIS 22 sorozatot ráadásul bármely klimatikus viszonyok között használhatónak tervezte meg. A tubus összes csatlakozása és toldása teljesen tömített, 100%-ig vízálló. A váz számos természetes ívét gumírozott, jó tapadású szemcsés felületek borítják. E kiképzés a kellemes tapintás mellett jó tapadású fogást biztosít bármely időjárási körülmények között, akár esőben is, vagy kesztyűben tartva a távcsövet.

Ebben a kategóriában páratlan, hogy extra alacsony színszórású (XD) lencsetagokat alkalmazzanak. Ezek felhasználása hozza el a szemlélő számára a nálánál nagyobb optikáktól megszokott éles, tiszta és élénk képet, melyet ráadásul széles látómezővel kínál.

A tetőél prizma bevonatolása gondoskodik a fázis korrekcióról és növeli a visszaverődést.

A tárgylencsét és az okulár külső lencséjét KR bevonattal is ellátták, mely segít távoltartani a szennyeződések és a víz okozta foltokat. Ez a különleges lepergető réteg könnyen eltávolíthatóvá teszi aujjlenyomatok eredményét, az olajos, vagy zsíros szennyeződéseket is.

Specifikáció

Szín Zöld
Nagyítás 10x
Frontlencse Átmérő 22mm
Gyártó KOWA
Gyártói cikkszám
Termék család GENESIS
Típus Kowa Genesis XD 10x22
Prizma típusa Tetőél Prizmás
Fókuszálás Központi Élesség Állítás
Nagyítás 10x
Kilépő pupilla 2,2mm
Látómező 105m / 1000m
Látószög 6,0 fok
Szemtávolság 15mm
Szürkületi érték 14,8
Relatív fényesség 6,3
Lencse bevonatok Fully Multicoated
Közelpont 1,5 m
Frontlencse átmérő 22mm
Pupillák közti távolság 40-73mm
Távcső teljes hossza 105mm
Szélesség 110 mm
Súly 325 g
Gázöltés Nitrogén
Garancia 10 év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!