Termékek Menü

KOWA GENESIS 10,5-44 XD Keresőtávcső

Ár:
490.000 Ft

A látvány maximuma: Genesis XD 44 sorozat 
A Kowa keresőtávcsöveinek zászlóshajóit jelentő Genesis sorozatú távcsövek „PROMINAR“ lencséket tartalmaznak. Ez a 4 db XD lencsetagot (2 tag, 2 csoportba rendezve) felhasználó távcső a világon polgári célokra elérhető, lehető legjobb képminőséget biztosítja 44 mm-es frontlencsével. Az XD lencsetagok nagymértékben csökkentik a megjelenő kép színhibáját és növelik a kontrasztot.

A Genesis XD 44 sorozat széles látómezőt kínál, „saroktól, sarokig“ éles képpel, minimális fényveszteség mellett. A nagy fénytörésű tetőél prizma (Bak4 + SK15) szinte teljes visszaverődést ad, ami a Kowa specialitás C3-as lencsebevonatokkal kombinálva, a lehető legélesebb és legtisztább képet adja.

A Genesis XD 44 sorozat a páratlanul éles, plasztikus és világos kép élményét adja a megfigyelőnek. Ezzel a távcsővel öröm a nézelődés, akár hosszú órákon át is. 

A távcsövön átnézve, a világ egy másik dimenziója tárul a szemünk elé...

Gyártó:
Cikkszám: KOWBIN0042
Elérhetőség: 3 db raktáron
Szállítási díj: Ingyenes

Termékoldali előnyök

14 NAPOS VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA 10 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALAT

Leírás

A Kowa fémjelezte XD Lencsék konkáv optikai üvegtagokkal kombinálva meggyőző jellemzőket mutat, nagyon alacsony szintre szorítva le a kromatikus aberrációt (színhibát).

A Kowa távcsövekben Schmidt-Pechan tetőél prizmát használnak. A Pechan prizma jellemzője, hogy egyik felületéről a fény nem teljesen verődik vissza. Ezt a felületet úgynevezett C3-as bevonattal látják el, ami nagyobb visszaverődést ad, mint az ezüst, vagy az optikailag javított alumínium. Ez nem csak élesebb és világosabb képet jelent, de a színek is pontosabb jelennek meg a látott képen.

A Schmidt-prizma fáziskorrigált bevonata biztosítja az éles képet és a rendkívül jó kontrasztot.

Minden, a levegővel közvetlenül érintkező lencsefelületet többrétegű bevonattal láttak el, mely minimalizálja a lencsefelületről való fényvisszaverődést és segíti a színhű, világos és részletes kép megjelenését.

A távcső tubusa enyhe túlnyomású, száraz nitrogén gázzal töltött, mely segít megakadályozni a tubusba jutó nedvességet, így a bepárásodást is.

NEM alkalmas víz alatti használatra!

 A távcső tartós és megbízható, ellenáll számos mostoha körülménynek és megfelelően stabil fogást biztosít.Tixotróp fröccsöntésel készülő magnéziumötvözetű váz a nagy tartósságot és a csekély tömeget egyesíti magában. 

A több fokozatban kitekerhető szemkagyló segít szabályozni a pupillatávolságot szemüveggel, vagy anélküli betekintéskor, így a távcső használatához nem kell levenni a szemüveget.

Specifikáció

Szín Zöld
Nagyítás 10,5
Frontlencse Átmérő 44mm
Gyártó KOWA
Gyártói cikkszám
Termék család GENESIS
Típus Kowa Genesis XD 10,5x44
Prizma típusa Tetőél Prizmás
Fókuszálás Központi Élesség Állítás
Nagyítás 10,5x
Kilépő pupilla 4,2mm
Látómező 108m / 1000m
Látószög 6,2 fok
Szemtávolság 16mm
Szürkületi érték 21,5
Relatív fényesség 17,6
Lencse bevonatok Fully Multicoated
Közelpont 1,7 m
Frontlencse átmérő 44mm
Pupillák közti távolság 56-74mm
Távcső teljes hossza 165mm
Szélesség 138mm
Súly 960 g
Gázöltés Nitrogén
Garancia 10 év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek