Termékek Menü

CZ452/455 picatinny sínes szerelék/Contessa PH28

Ár:
36.000 Ft
Contessa PH 28 Picatinny sín, CZ 452/455  típusú fegyverekre. Erősített, taktikai kivitel. Nagy szilárdságú acélból készült, precíziós CNC forgácsolással, matt fekete felület kezeléssel. Megfelel a 1913 Mil-Spec Picatinny szabványnak, és mind Picatinny, mond pedig Weaver jellegű gyűrűkkel használható. Szilárd és hosszú távon is pontos platformot biztosít bármilyen céltávcső számára.
Gyártó:
Cikkszám: CONSIN0022
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: Ingyenes

Termékoldali előnyök

14 NAPOS VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA 10 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALAT

Kapcsolódó termékek

Leírás

Contessa Picattiny sín CZ 452 / 455 modellekhez

12 mm-es prizma szerelék lapos tetejű tokokhoz

Ezt az acél Picattiny sínt a Contessa Alessandro & C cég gyártja. Ez az alkatrész precízen van legyártva, hogy pontosan illeszkedjen a puskához. A CZ 452 / 455 picattiny síneknek 12 mm-es prizmájuk van és lapos tetejű tokokhoz illik. A sín rácsúszik a fegyverre, majd felülről kettő csavar segítségével ráfeszül a prizmára. Érdemes megjegyezni, hogy ez a szerelék nem fog minden domború tetejű tokra ráilleszkedni.

CZ változatok:

A CZ 452 és 455 modelleknek nagyon sok változatai vannak. Egyes modellek 9.5 mm-es (3/8”-es) prizmája van, míg más modelleknek 12mm-nél szélesebb a prizmája. Ez a sín ilyen modellekre nem illeszkedik.

Ha az ön fegyverének pontosan 11 mm-es prizmája van, akkor problémák léphetnek fel a csavarok szorosabbra húzásával és lehetséges, hogy kárt ejt a prizmában, amitől a sín lejön a puskáról. Az ideális egy 12 mm-es prizma lenne, aminél a legerősebb a szorítás. Ezért érdemes lemérni a fegyverén a prizma szélességét.

A Contessa katalógus elérhető online

Csomagolásban:

1 db acél sín

1 db imbuszkulcs

Specifikáció

Fegyver Típus CZ
Szín Fekete
Szereléksín anyaga Acél
szereléksín típusa Picatinny 1 db-os
Sín hossz 149 mm
Magasság körülbelül 9 mm
Súly 135 g
Anyag Acél
Gyártói cikkszám PH28

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!