Termékek Menü

2024 április - Hikmicro új firmware szinte minden eszközhöz

2024 április - Hikmicro új firmware szinte minden eszközhöz A Hikmicro tavaszi frissítése, szinte minden kamerához elérhető.

Az új verzió legfontosabb tulajdonsága a biztonságos Wifi jelszó használatát helyezi fókuszba,

Wifi kapcsolódás esetén az eddigi verzióknál a kapcsolódáshoz szükséges jelszó, maga a gyári szám utolsó 9 karaktere volt. pl: EA1254295.

Az új firmware verzió telepítése után, közvetlenül a készülék bekapcsolását követően az eszköz javasolni fogja, hogy használjunk inkább véletlenszerűen generált biztonsági jelszót a kapcsolódáshoz. Megkérdezi, hogy szeretnénk-e így használni. Ha OK-t nyomunk akkor generál egy biztonságos jelszót (kis betű, nagy betű, szám - kombinációjú), amit a készüléken a „Hálózat” – „Hotspot” felirat alatt láthatunk. Innen kezdve ezt a kódot kell használnunk kapcsolódáshoz a gyári szám helyett. Ha a „mégse” lehetőséget választjuk akkor marad az eddig megszokott „nem biztonságos” kapcsolódás a gyári kóddal.
Ha a kamerát reszeteljük (menü - reset) utána, már automatikusan a biztonsági jelszavas kapcsolat fog érvénybe lépni. A reszet a meglévő generált kódot egy másik véletlenszerűen generált kóddal fogja lecserélni.


A frissítés verziója sok esetben megegyezik a régivel, de a dátum 2024 április végén datálódott.

Tartalomhoz tartozó címkék: Új firmware!