Termékek Menü

X-Jagd BELCARRA Női Aláöltöző Fölső

Ár:
20.700 Ft

Hosszú ujjú, gyapjú tartalmú női aláöltöző felső.

Gyártó:
Cikkszám: XNBLUBELCA01
Elérhetőség: 7 db raktáron
Szállítási díj: 1.500 Ft

Termékoldali előnyök

14 NAPOS VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA 10 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALAT

Kapcsolódó termékek

Leírás

Az aktív , sokat mozgó vadászok ruhatárának egyik nagyon fontos darabja a technikai alá öltözet.Az izzadással járó sportok és kültéri munka során egy technikai alsóruha nagy mértékben tudja a komfortérzetet növelni. A funkcionális öltözködési rendszerben az alsó réteg biztosítja a nedvesség elvezetését, a középső réteg a hőszigetelést, a külső réteg pedig a az elemektől való védelemről ( szél, eső ) gondoskodik.
Fontos, hogy a bőr felszínén megelőzzük a nedvesség jelenlétét, mert az gyors lehűléshez vezet, és a nyirkos kellemetlen érzet pedig nem komfortos. Éppen ezért a technikai alsóruha ( alá öltözet ) feladata az, hogy a nedvességet a bőr felszínéről elvezesse, majd a szövet felületén azt minél gyorsabban elpárologtassa, és ezáltal gyorsan száradjon. Hagyományosan a pamut aláöltözők is képesek elszívni a bőrfelületről az izzadságot, de a pamut a nedvességet magában tartja és nehezen szárad. Miután csökken a fizikai aktivitás, a nedves alsónemű kellemetlen hideg rétegként veszi körül a testet.
Ma már a különféle anyagokból készült aláöltözőket lehet kapni. Az X-JAGD által gyártott alsónemű azért speciális, mert a legkorszerűbb High Tech műszálak, és az extrém finom szálú merinói gyapjú előnyeit ötvözi.
A felhasznált műszálak gondoskodnak a jobb nedvesség elvezetésről és a gyors száradásról
A finom szálú merinói gyapjú a legkevésbé lesz szagos, ezért akár több napig lehet használni mosás nélkül
Az elasztánnak köszönhetően az alá öltözet tökéletesen testhez simul, és nem engedi, hogy deréktájon , vagy az alkaron a ruhadarabok fel-le csúszkáljanak.

Az X-JAGD aláöltözőit aktív mozgásra tervezték. Bár a hidegben való ücsörgésre is kiváló, hiszen meleg és komfortos, de az igazi erőssége akkor mutatkozik meg, ha egész napos cserkelést , hegymászást, vagy bármilyen más aktív mozgást végzünk a hidegben. Tökéletesen komfortos viselet, köszönhetően annak, hogy a testrészek és a funkciók különböző igényeinek megfelelően, különböző minőségű és sűrűségű anyagokból áll. Bizonyos részeken meleg és jól szigetel, más részeken pedig szétosztja a nedvességet, hogy könnyebben elpárologjon. Bár ez nem egy kompressziós viselet, de a rafinált elasztikus kialakítás miatt tökéletesen rásimul a testre, és nem engedi hogy a mozgás , hajlongás miatt deréktájon fölcsússzon.
Anyag összetétele: 

  • 41 % Tencel
  • 26 % Merinói Gyapjú
  • 31 % Polyamid
  •  2 % Elasztán

Méret választék: S- XL

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek