Termékek Menü

Fejléc ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás 

30 000 FT felett

Sig Sauer Kilo 2400 BDX Távolságmérő

Ár:
343.000 Ft
Egyszemes távolságmérő OLED kijelzővel, intelligens ballisztikai funkciókkal, és Bluetooth -kapcsolattal. A Sig Sauer BDX-jelű távolságmérői új kategóriát teremtettek a távolságmérők piacán. A KILO 2400 BDX alapvetően egy kiváló minőségű monokuláris optika, egy nagy távolságú, szupergyors lézeres távmérővel egybeépítve. Mindezeken túl, egy ingyenesen letölthető SIG BDX applikáció segítségével 25 különböző , egyedi ballisztikai profilt tud rátölteni, Bluetooth kapcsolaton keresztül. Használhatja önállóan, vagy az okos telefonnal összekapcsolva, vagy akár a Sig Sauer SIERRA3BDX távcsövek valamelyikével szinkronizálva.
Gyártó:
Cikkszám: SIGTAV0004
Elérhetőség: Szállítás alatt
Szállítási díj: Ingyenes

Termékoldali előnyök

14 NAPOS VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA 10 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALAT

Leírás

A Sig Sauer KILO 2400 BDX jelenleg az egyik legfejlettebb lézeres távolságmérő a piacon. Sig Sauer SIERRA 3BDX céltávcsővel kombinálva óriási segítség lehet a vadászterületen. A beépítette ballisztikai kalkulátor bluetooth kapcsolat segítségével adatokat küld át a SIERRA 3 BDX céltávcső "BDX-R1 " szálkeresztjének. A megbízható ballisztikai számításoknak köszönhetően a céltávcsőben már a megfelelő, korrigált pozícióban lévő pont fog világítani, ezzel biztosítva a pontos felé tartást, és oldalszél korrekciót. A BDX applikáció letölthető iOS-re, és Androidra is, és ezzel  az egyedi ballisztikai görbék beállíthatók, és szinkronizálhatók.

  • Nagy fényáteresztésű OLED kijelző mutatja a mért adatokat. SpectraCoatTM  tükröződés gátló bevonat biztosítja a kiváló fényáteresztési képességet, és a magas optikai minőséget.
  • LumaticTM Display kijelzője automatikusan a környezeti fényviszonyokhoz igazítja a fényerőt.
  • Kompakt, könnyű és erős magnézium váz, távcső stílusú lencse kupakkal, és dioptria állítóval.
  • A BDXTM  ballisztikai adatok cseréje Buetooth kapcsolaton keresztül, BDX kompatibilis céltávcsővel kombinálva automatikusan megvilágított, számítások alapján korrigált szélkeresztet eredményez. 
  • Az Applied Ballistic Ultralite program lőszer adatbázist is tartalmaz, és tudja kezelni a G1 / G7 ballisztikai adatokat.
  • A Hyperscan technológiának köszönhetően szkennelő üzemmódban 1 másodperc alatt a készülék négy mérést végez. A beépített dőlésszög mérő AMR ( Angle Modified Range ) 

Specifikáció

Kijelző típusa OLED
Távolságmérő felépítése Monokuláris-Egy szemes
Gyártó Sig Sauer
Gyártói cikkszám SOK24704
Termék család KILO
Típus KILO2400BDX
Nagyítás 7x
Látómező 113m/1000m
Látószög 6,78 fok
Szemtávolság 15mm
Kilépő Pupilla 3,57mm
Szürkületi érték 13,2
Relatív fényesség 12,7
Lencse bevonatok Multicoated
Frontlencse átmérő 25mm
Legkisebb mérési távolság 7m
Legnagyobb mérési távolság/reflektív 3100 m
Mérési távolság/fák 1650m
Mérési távolság/szarvas 1290m
Ballisztikai számítás Igen
Dőlésszög mérés Igen
Kijelző típusa Piros OLED
Áramellátás CR2
Távcső teljes hossza 110mm
Magasság 76mm
Szélesség 33 mm
Súly 215 g
Vízálló tokozás Igen
Garancia 2 év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!