Termékek Menü

Fejléc ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás 

30 000 FT felett

SIG SAUER COMBO KIT Sierra 3 BDX 3,5-10x42 céltávcső és KILO1400 távolságmérő

Ár:
447.000 Ft
Sierra 3BDX 3,5-14x42 Vadásztávcső szabadon konfigurálható ballisztikai szálkereszttel, és BDX funkcióval + KILO 1400 BDX lézeres távolságmérő
A BDX egy olyan rendszer, ami egyszerűsíti a ballisztikai korrekciót a távoli lövések esetében. A BDX rendszert használja az összes Sierra 3 BDX céltávcső, a KILO BDX lézeres céltávcsövek, és hozzá tartozik még egy ingyenesen letölthető SIG BDX applikáció.Csak le kell tölteni a SIG BDX applikációt , megszerkeszteni a saját ballisztikai profilját. A Sierra 3 BDX céltávcső külsőre úgy néz ki, mint egy tradicionális céltávcső. De csak  külsőre. Amennyiben a Sierra 3 BDX céltávcsöve Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikál egy Sig Sauer Kilo BDX sorozatú lézeres távolságmérővel, Önnek csak annyi a dolga, hogy a szálkeresztet figyelje. A távolságmérőbe integrált ballisztikai program a lövedékenként előre definiált - és még külön szerkeszthető, paraméterezhető - eltérő jelleggörbék alapján számításokat végez, és a szükséges korrekciót - a fölé tartást - egyből jelzi a céltávcső digitális BDX-R1 szálkeresztjén. Ilyen egyszerű. Csak a két Sig Sauer BDX termék Bluetooth kapcsolata esetén. 
Gyártó:
Cikkszám: SIGSET0003
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2022-05-26

Termékoldali előnyök

14 NAPOS VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA 10 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALAT

Leírás

Jellemzők:

  • BDX ballisztikai program, Bluetooth 4.0 - Sig Sauer Kilo BDX sorozatú távolságmérőkkel automatikus kommunikáció.
  • Automatikus fölé tartás egy digitális képsíkban, mely a második fókuszsíkkal és OLED szálkereszt megvilágítással kombinálva tökéletes célzást tesz lehetővé. A szálkereszt a céltávcsőben mindig a beállított nagyításhoz arányul a folyamatos kompenzáció által. A tökéletes célpontért.
  • MOTAC (Motion Acivated Illumination) mozgásérzékelő rendszer, mely automatikusan aktiválódik mozgásra, és kikapcsolja a megvilágítást használaton kívül az elem kímélése céljából.
  • Spectracoat antireflexiós extra széles spektrumú lencsebevonat, mely rendkívül alacsonyra csökkenti a lencse fényszóródását, hogy  maximális legyen a fényáteresztés, a látható fény teljes spektrumában.
  • KinETHIC energia mutató az etikus vadásztért.
  • Auto LevelPlex - automatikusan növekszik a digitális érzékenység hosszabb távú lövéseknél.
  • Vízálló és páramentes. (IPX-7 szabvány 1 méter mélységig)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!