Termékek Menü

Sako 85 XS picatinny sínes szerelék HOSSZÍTOTT /Contessa PH31/NV/0

Ár:
45.600 Ft

Contessa PH31 Picatinny sín, Sako 85 XS típusú fegyverekre. Erősített, taktikai kivitel.  Hosszított változat , éjjellátók vagy hőkamerák  számára. Hátrafelé( a szem irányába)  63mm-el hosszabb, mint a normál sín. Nagy szilárdságú acélból készült, precíziós CNC forgácsolással, matt fekete felület kezeléssel. Megfelel a 1913 Mil-Spec Picatinny szabványnak, és mind Picatinny, mond pedig Weaver jellegű gyűrűkkel használható. Szilárd és hosszú távon is pontos platformot biztosít bármilyen céltávcső számára.

Gyártó:
Cikkszám: CONSIN0093
Elérhetőség: 2 db raktáron
Szállítási díj: Ingyenes

Termékoldali előnyök

14 NAPOS VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA 10 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALAT

Leírás

 • Contessa Picattiny sín Sako 75/86 X-Short

  A Sako 75 és 85 modellekre illik (mérje le a tok méretét)

  Ezt az acél Picatty síneket az olasz Contessa cég gyártja precíziós CNC technológiával. Ezt az alkatrészt precízen gyártották, hogy illeszkedjen a lyukakhoz a fegyveren úgy, hogya csomagolásban lévő csavarokkal és imbuszkulccsal fel lehessen szerelni. Ennek a teljes hosszú sínnek kettő satu blokkja van, ami a szűkülő prizmára mindkét oldalról illik a Sako fegyveren lévő hüvelykivető nyílásra.

  A tok méretét nem lehet megmondani a kaliberről. tehát a két szorítóprizma közötti távolságot mérje le (mérje le a hüvelykivető nyílás szélességét).

  Ha körülbelül 52-56 mm, akkor Sako X-short sín kell

  Ha 70-74 mm, akkor Sako Short sín kell

  Ha körülbelül 80-84 mm, akkor Sako Medium sín kell

  Ha körülbelül 90-94 mm, akkor Sako Long sín kell.

  Szorítóprizmák közötti távolság:

  30mm (szorítóprizma) / 84 mm /30 mm (szorítóprizma)

  Illeszkedés:

  Egy gyakori probléma a Sako fegyverekkel, hogy a szűkülése a fegyvernek nem olyan, mint egy Picattiny sín szűkülése. A Contessa úgy tervezte a sínt, hogy a lehető legpontosabban illeszkedjen, és sok fajta Sako 85 tokon kipróbálták. Felfedezték, hogy különböző változások vannak a Sako fegyverek prizmáin, gyári hibatűrés miatt, és 1/100 mm eltérés is rossz illeszkedést eredményezhet. Egyik megoldás, hogy el kell távolítania az ütközőcsapot a sínről. Emiatt szorosabban kellen illeszkednie. Ha ez nem működik, akkor a második megoldás, hogy ragasztót használunk annál a felületnél, ahol a sín érintkezik a fegyver prizmájával. Meg kell jegyezni, hogy a visszarúgás előre tolja a sínt, és a visszarúgás önmagában nem fogja a sínt meglazítani.

  Csomagolásban

  1 db acél sín

  1 db Imbuszkulcs

Specifikáció

Fegyver Típus Sako
Szín Fekete
Szereléksín anyaga Acél
szereléksín típusa Picatinny 1 db-os
Sín hossz 190 mm
Magasság 12 mm
Súly 220
Anyag acél
Gyártói szám PH31/NV

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!