Termékek Menü

Fejléc ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás 

30 000 FT felett

Pulsar Quantum Lite XQ30V hőkamera

Ár:
509.000 Ft
Pulsar Quantum Lite XQ30V kézi hőkamera, 2,5 x optikai nagyítással,így a négyszeres digitális nagyítással együtt a készülék maximális nagyítása 10x. A hőkamera érzékelőjének felbontása 384x288 pixel, képfrissítése pedig 50 Hz, így a gyorsan mozgó tárgyak képe is folyamatos, akadozástól mentes. A kamera hőképét egy 640x480 pixel felbontású, magas kontraszú OLED kijelző jeleníti meg. Érzékelési távolsága kb. 900 méter. Összességében ez egy árkategóriájában sok extrát nyújtó, kiváló ár-érték arányú kézi hőkamera.
Kifutott termék. Utódja a 2019  II. negyedévtől kapható Pulsar AXION Key XM30
Gyártó:
Cikkszám: PULHŐK0001
Elérhetőség: Kifutott termék
Szállítási díj: Ingyenes

Termékoldali előnyök

14 NAPOS VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA 10 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALAT

Leírás

Pulsar Quantum Lite 30V hőkamera alap nagyítása 2,5x, mely digitálisan ennek négyszeresére növelhető (10x-ig).

A hőkamera érzékelője 384x288 pixel felbontásúKépfrissítése 50 Hz, aminek köszönhetően a gyorsan mozgó tárgyak is könnyedén, folyamatos, akadásmentes képpel követhetőek.

Az OLED kijelző kiváló kontraszttal és kis fogyasztással rendelkezik, élesebb, kontrasztosabb az LCD-nél, felbontása 640x480 pixel. Sőt, a fagyot is kiválóan bírja, melynek köszönhetően a Quantum hőkamerák hidegben, akár -25°C hőmérsékletnél is jól használhatók. A kép változatlanul kiváló marad fagypont alatti hőmérséklet mellett is.

A kijelző igény szerint használat közben ki- és bekapcsolható, így elkerülhetővé válik a fény kiszűrődése, a készülékből. Ilyenkor csak a kijelző kapcsol ki és nem kell megvárni, hogy a rendszer újra betöltsön, ha vissza akarjuk kapcsolni.

A hőkamera kalibrációja történhet automatikusan, félautomata vagy manuális módon éppen úgy, ahogy a felhasználónak a legkényelmesebb.

Az optimális megfigyelést tovább segíti, hogy 3 üzemmódból választható ki az adott terepen legmegfelelőbb képalkotás. A három üzemmód az adott megfigyelési körülmények között a legjobb képet adja. Ezek: „City” (városi) magas kontraszttal, „Forest” (erdő) alacsony kontraszttal és „Identification” (felismerés) a magasabb hőmérsékletű részletek megfigyelésére beállítva.

A megfigyelési célnak és a terepviszonyoknak megfelelően, 7 színmódból választhat a felhasználó.

A készülék rendelkezik digitális távolságbecslő funkcióval a céltárgy méretének ismerete alapján (nyúl, vaddisznó, gímszarvas méretéhez viszonyítva). 

A Quantum készülék négy darab AA (ceruza) elemmel, vagy akkumulátorral működik. Az elemtartó eltávolítható és pillanatok alatt kicserélhető egy másik, töltött elemeket tartalmazó tartóra. A készülék üzemidejét jelentősen megnövelhetjük a külön megvásárolható Pulsar EPS3i, vagy EPS5 külső akkumulátorok segítségével. A videokimenet letiltásával energiatakarékos üzemmódba kapcsolható.

IPX4 vízállósággal, azaz fröccsenésálló kivitelben készül. A váz anyaga rendkívül könnyű és erős üvegszál erősítésű polikarbonát, ami jól ellenáll a külső behatásoknak, a nedvességnek és a pornak, így a készülék szélsőséges körülmények között is kiválóan használható. A hőkamera kezelése egyszerű, úgy tervezték, hogy a legfontosabb funkciók egyetlen gombnyomással elérhetőek legyenek (pl.: fényerő, kontraszt). A készülékhez tartozó távirányítón szintén helyet kaptak a legfontosabb funkciók.

Valamennyi Quantum típus rendelkezik egy analóg videó kimenettel, amely külső  képrögzítő eszközhöz vagy megfigyelő rendszerhez biztosít összeköttetést.

A Quantum képalkotó távcsövek bekapcsolási ideje rövid, mindössze 2 másodpercig tart a bekapcsolástól a teljesen üzemkész állapotig.

Az éjjellátókat és hőkamerákat hivatásos vadászoknak ajánljuk munkaköri feladataik ellátásához! A törvény rendelkezése szerint elektronikus optikai eszköz vadászaton való használata a vadászat rendje megsértésének minősül!

Specifikáció

Érzékelő felbontása 384x288 pixel

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Szállítás alatt
489.000 Ft
Szállítás alatt
469.000 Ft
Kifutott termék
460.000 Ft