Termékek Menü

Pulsar Helion 2 XQ50F kézi hőkamera

Ár:
919.000 Ft
A Pulsar Helion XQ50 hőkamera 50mm-es objektívvel rendelkezik. Optikai nagyítása 4,1x-os, ígya négyszeres digitális nagyítással együtt 16,4x maximális érhető el. Az XQ50-es főleg már nagyobb távolságok megfigyelésére alkalmas. Érzékelési távolsága kb.1800 m. A készülék állóképeket, és videó felvételt is tud készíteni, melyek a beépített 8Gb-os tárhelyre kerülnek.
Gyártó:
Cikkszám: SHOPPUL0011
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: Ingyenes

Termékoldali előnyök

14 NAPOS VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA 10 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALAT

Leírás

A Helion XQ, érzékelője 384x288 pixel felbontásúKépfrissítése 50 Hz, aminek köszönhetően a gyorsan mozgó tárgyak is könnyedén, folyamatos, akadásmentes képpel követhetőek.
A 50mm es objektív 4,1x optikai nagyítást ad a készüléknek. Egy emberalakot kb 1350 méteres távolságból képes érzékelni a megfigyelő.

Az AMOLED kijelző kiváló kontraszttal és kis fogyasztással rendelkezik, élesebb, kontrasztosabb az LCD-nél, sőt, a fagyálló OLED kijelzőnek köszönhetően a Helion képalkotó távcsövek hidegben, akár -25°C hőmérsékletnél is jól használhatók. A kép változatlanul kiváló marad fagypont feletti hőmérséklet mellett is.

A kijelző igény szerint használat közben ki- és bekapcsolható, így elkerülhetővé válik a fény kiszűrődése, a készülékből. Ilyenkor csak a kijelző kapcsol ki és nem kell megvárni, hogy a rendszer újra betöltsön, ha vissza akarjuk kapcsolni.

A hőkamera kalibrációja történhet automatikusan, félautomata vagy manuális módon éppen úgy, ahogy a felhasználónak a legkényelmesebb.

Az optimális megfigyelést tovább segíti, hogy 3 üzemmódból választható ki az adott terepen legmegfelelőbb képalkotás. A három üzemmód az adott megfigyelési körülmények között a legjobb képet adja. Ezek: „City” (városi) magas kontraszttal, „Forest” (erdő) alacsony kontraszttal és „Identification” (felismerés) a magasabb hőmérsékletű részletek megfigyelésére beállítva.

A megfigyelési célnak és a terepviszonyoknak megfelelően, 8 színmódból választhat a felhasználó.

A készülék rendelkezik digitális távolságbecslő funkcióval a céltárgy méretének ismerete alapján (nyúl, vaddisznó, gímszarvas méretéhez viszonyítva). 

A Helion hőkamera tarozéka egy db IPS 10 akkumulátor, amely 5,2 Ah kapacitású, ezzel a készülék kb. 8 órán keresztül tud üzemelni. Az opcionális  vásárolható hozzá IPS5 típusjelű, 10Ah kapacitású akkumulátor is.

A Pulsar Helion XQ19F IPX7 vízállósággal, ami azt jelenti hogy rövid időre akár vízbe is mártható. . A váz anyaga rendkívül könnyű és erős üvegszál erősítésű polikarbonát, ami jól ellenáll a külső behatásoknak, a nedvességnek és a pornak, így a készülék szélsőséges körülmények között is kiválóan használható. A hőkamera kezelése egyszerű, úgy tervezték, hogy a legfontosabb funkciók egyetlen gombnyomással elérhetőek legyenek. A készülékhez tartozó távirányítón szintén helyet kaptak a legfontosabb funkciók.
A beépített képrögzítő segítségével állóképeket, és videó felvételeket is tud készíteni. A beépített 8Gb-os belső memória 10.000 db állókép, vagy 150 percnyi videó felvétel tárolására alkalmas. USB kábelen, vagy WIFI kapcsolaton keresztül a képek, vagy videók más eszközre is továbbíthatóak.

A kamera képét élőben is követhetjük, Android, vagy iOS alkalmazások  ( Stream Vision ) segítségével. 

 

 

Specifikáció

Érzékelő felbontása 384x288
Pixel távolság 17 mikron
Képfrissítés 50Hz
Objektív 50mm
Nagyítás 4,1x-16,4x
Objektív fényereje f:1,2
Közelfókusz 5-7m
Kilépő pupilla 5mm
Monitor felbontása 640x480
Monitor AMOLED
Monitor világítása állítható
Sztenderd szín üzemmódok fehér kiemelés, fekete kiemelés, vörös kiemelés, vörös-monokróm, szivárvány, ultramarine, viola, szepia
Hullámhossz 8-14µm
Látószög 7,5° x 5,6°
Látómező, 100m-en 13m
Észlelési távolság (emberalak) 0,5x1,8m 1800m
Digitális zoom 2x, 3x, 4x
Dioptria kompenzáció +/-5dpt
Üzemi hőmérséklet -25°C - +50°C
Video kimenet PAL/NTSC
Áramellátás IPS5 Litium Ion Akku 3,7V
külső áramforrás 8,4-15V
Üzemidő 6,5óra
Állványcsatlakozó van
Gyári tartozékok gyöngyvászon tok, IPS5 Akku és töltő, USB Kábel, Csuklószíj, törlőkendő
Vízállóság IPX7
Méretek, mm 235x55x58
Súly 450g
Gyári garancia 3 év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!