Termékek Menü

Pulsar Helion 2 XP50 PRO kézi hőkamera

Ár:
1.375.000 Ft
A Pulsar Helion 2 XP50 PRO hőkamera  25mK NETD termikus érzékenységű szenzorral rendelkezik, ami egyedülálló ebben a kategóriában.50 mm-es objektívvel rendelkezik, és az érzékelő felbontása 640x480. A HELION 2 sorozatban a legújabb érzékelő van, melynek érzékenysége kisebb mint 25 mK, ennek köszönhetően esőben és ködben is  Optikai nagyítása 2,5x-ös, így a nyolcszoros digitális nagyítással együtt 20x maximális érhető el. Az XP50 segítségével egy emberalakot akár 1800 méterről képes észlelni, mindamellett a 12,4 fokos látószög még kényelmes pásztázást tesz lehetővé. A készülék állóképeket, és videó felvételt is tud készíteni, melyek a beépített 8Gb-os tárhelyre kerülnek.
Gyártó:
Cikkszám: SHOPPUL0054
Elérhetőség: Szállítás alatt
Szállítási díj: Ingyenes

Termékoldali előnyök

14 NAPOS VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA 10 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALAT

Leírás

A Helion XP, érzékelője 640x480 pixel felbontásúKépfrissítése 50 Hz, aminek köszönhetően a gyorsan mozgó tárgyak is könnyedén, folyamatos, akadásmentes képpel követhetőek.
A 38mm es objektív 1,9x optikai nagyítást ad a készüléknek. Egy emberalakot kb 1350 méteres távolságból képes érzékelni a megfigyelő.

Az AMOLED kijelző kiváló kontraszttal és kis fogyasztással rendelkezik, élesebb, kontrasztosabb az LCD-nél, sőt, a fagyálló AMOLED kijelzőnek köszönhetően a Helion képalkotó távcsövek hidegben, akár -25°C hőmérsékletnél is jól használhatók. A kép változatlanul kiváló marad fagypont feletti hőmérséklet mellett is.

A kijelző igény szerint használat közben ki- és bekapcsolható, így elkerülhetővé válik a fény kiszűrődése, a készülékből. Ilyenkor csak a kijelző kapcsol ki és nem kell megvárni, hogy a rendszer újra betöltsön, ha vissza akarjuk kapcsolni.

A hőkamera kalibrációja történhet automatikusan, félautomata vagy manuális módon éppen úgy, ahogy a felhasználónak a legkényelmesebb.

Az optimális megfigyelést tovább segíti, hogy 3 üzemmódból választható ki az adott terepen legmegfelelőbb képalkotás. A három üzemmód az adott megfigyelési körülmények között a legjobb képet adja. Ezek: „City” (városi) magas kontraszttal, „Forest” (erdő) alacsony kontraszttal és „Identification” (felismerés) a magasabb hőmérsékletű részletek megfigyelésére beállítva.

A megfigyelési célnak és a terepviszonyoknak megfelelően, 8 színmódból választhat a felhasználó.

A készülék rendelkezik digitális távolságbecslő funkcióval a céltárgy méretének ismerete alapján (nyúl, vaddisznó, gímszarvas méretéhez viszonyítva). 

A Helion hőkamera tarozéka egy db IPS 7 akkumulátor, amely 6,4 Ah kapacitású, ezzel a készülék kb. 10 órán keresztül tud üzemelni. Az opcionális  vásárolható hozzá IPS10 típusjelű, 10Ah kapacitású akkumulátor is.

A Pulsar Helion XP38 IPX7 vízállósággal, ami azt jelenti hogy rövid időre akár vízbe is mártható. . A váz anyaga rendkívül könnyű és erős üvegszál erősítésű polikarbonát, ami jól ellenáll a külső behatásoknak, a nedvességnek és a pornak, így a készülék szélsőséges körülmények között is kiválóan használható. A hőkamera kezelése egyszerű, úgy tervezték, hogy a legfontosabb funkciók egyetlen gombnyomással elérhetőek legyenek. A készülékhez tartozó távirányítón szintén helyet kaptak a legfontosabb funkciók.
A beépített képrögzítő segítségével állóképeket, és videó felvételeket is tud készíteni. A beépített 8Gb-os belső memória 10.000 db állókép, vagy 150 percnyi videó felvétel tárolására alkalmas. USB kábelen, vagy WIFI kapcsolaton keresztül a képek, vagy videók más eszközre is továbbíthatóak.

A kamera képét élőben is követhetjük, Android, vagy iOS alkalmazások  ( Stream Vision ) segítségével. 

 

 

Specifikáció

Érzékelő felbontása 640x480 pixel
Érzékelő felbontása 640x480
Pixel távolság 17 mikron
Képfrissítés 50Hz
Objektív 50mm
Nagyítás 2,5x-20x
Objektív fényereje f:1,2
Közelfókusz 5m
Kilépő pupilla 5mm
Monitor felbontása 1024x768
Monitor AMOLED
Monitor világítása állítható
Sztenderd szín üzemmódok fehér kiemelés, fekete kiemelés, vörös kiemelés, vörös-monokróm, szivárvány, ultramarine, viola, szepia
Hullámhossz 8-14µm
Látószög 12,4° x 9,3°
Látómező, 100m-en 21,8m
Észlelési távolság (emberalak) 0,5x1,8m 1800m
Digitális zoom 2x, 3x, 4x 8x
Dioptria kompenzáció +/-5dpt
Üzemi hőmérséklet -25°C - +50°C
Video kimenet PAL/NTSC
Áramellátás IPS7 Litium Ion Akku 3,7V
külső áramforrás 8,4-15V
Üzemidő 10óra
Állványcsatlakozó van
Gyári tartozékok gyöngyvászon tok, IPS5 Akku és töltő, USB Kábel, Csuklószíj, törlőkendő
Vízállóság IPX7
Méretek, mm 226x55x58
Súly 450g
Gyári garancia 3 év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!