Termékek Menü

Pulsar Core FXQ 38 BW hőkamera előtét

Ár:
980.000 Ft
A Pulsar Core FXQ 38 egy kisméretű, kompakt többfunkciós hőkamera. Kereső monokulárként is használható, de az okulár eltávolításával pillanatok alatt átalakítható hőkamerás céltávcső előtétté. Ha előtétként szeretné használni a hőkamerát, akkor szükséges még egy távcső adaptert megvásárolni, amelynek egyeznie kell a céltávcső objektív külső átmérőjével. A készülék IPX7 védettségi fokozattal rendelkezik, vagyis vízálló. Nagy kaliberű fegyvereken is használható, maximum 6000J torkolati energiáig.
Gyártó:
Cikkszám: SHOPPUL0018
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-06-09

Termékoldali előnyök

14 NAPOS VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA 10 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALAT

Leírás

Az okulárral, 2,8X-os nagyítása van, előtétként használva pedig 1X-es. Az okulárt egy bajonettzár rögzíti, ami egy gyors kézmozdulattal oldható. Az okulár eltávolítását követően egy szintén bajonettzáras rögzítő rendszerrel ellátott adapter (tartozék) csatlakoztatható a készülékhez. Az adapter csatlakoztatását követően a Pulsar DN55 és DFA75 készülékeknél alkalmazott bilincses megoldású távcső adapter (nem tartozék) segítségével rögzíthető a nappali távcső frontlencse tubusára. 42, 50, 56 mm-es, vagy ezeket megközelítő átmérőjű frontlencsével rendelkező céltávcsövekre szerelhető fel. A céltávcső adapter nem tartozék, ezt a használni kívánt nappali céltávcső frontlencse átmérőjének megfelelően kell kiválasztani.

Képfrissítés 50Hz, képe pedig zöldes árnyalatú, ami a hagyományos analóg éjjellátókhoz hasonlóan nem fárasztja és vakítja el a felhasználó szemét még hosszabb használat során sem.

Lövésállósága 6000J, ami lehetővé teszi a nagyobb kaliberű lőszerekkel történő alkalmazást is.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek