Termékek Menü

Pulsar Accolade 2 XP50 LRF PRO hőkamera

Ár:
1.790.000 Ft
A Pulsar Accolade 2 XP50  egy nagy felbontású  kétszemes hőkamera beépített lézeres távolságmérővelOptikai nagyítása 2,5x-es, és ehhez jön még a digitális nagyítás, amely 2x, 4x , vagy 8x lehet, így gyakorlatilag 2,5x és 20x között változtatható a készülék nagyítása. Az 50mm-es optikának, és a 640x480 felbontású érzékelőnek köszönhetően az XP50-es már nagyobb távolságok megfigyelésére is alkalmas. Érzékelési távolsága kb. 1800m. A készülék állóképeket, és videó felvételt is tud készíteni, melyek a beépített 8Gb-os tárhelyre kerülnek. A beépített lézeres távolságmérő 1000 méterig mér 1 méteres pontossággal.
Gyártó:
Cikkszám: SHOPPUL0028-másolata-1
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2022-09-02

Termékoldali előnyök

14 NAPOS VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA 10 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALAT

Leírás

Az Accolade XP, érzékelője 640x480 pixel felbontásúKépfrissítése 50 Hz, aminek köszönhetően a gyorsan mozgó tárgyak is könnyedén, folyamatos, akadásmentes képpel követhetőek.
Az 50mm es objektív 2,5x optikai nagyítást ad a készüléknek. Egy emberalakot kb 1800 méteres távolságból képes érzékelni a megfigyelő.

Az AMOLED kijelző kiváló kontraszttal és kis fogyasztással rendelkezik, élesebb, kontrasztosabb az LCD-nél, sőt, a fagyálló OLED kijelzőnek köszönhetően az Accolade  képalkotó távcsövek hidegben, akár -25°C hőmérsékletnél is jól használhatók. A kép változatlanul kiváló marad fagypont feletti hőmérséklet mellett is.

A kijelző igény szerint használat közben ki- és bekapcsolható, így elkerülhetővé válik a fény kiszűrődése, a készülékből. Ilyenkor csak a kijelző kapcsol ki és nem kell megvárni, hogy a rendszer újra betöltsön, ha vissza akarjuk kapcsolni.

A hőkamera kalibrációja történhet automatikusan, félautomata vagy manuális módon éppen úgy, ahogy a felhasználónak a legkényelmesebb.

Az optimális megfigyelést tovább segíti, hogy 3 üzemmódból választható ki az adott terepen legmegfelelőbb képalkotás. A három üzemmód az adott megfigyelési körülmények között a legjobb képet adja. Ezek: „City” (városi) magas kontraszttal, „Forest” (erdő) alacsony kontraszttal és „Identification” (felismerés) a magasabb hőmérsékletű részletek megfigyelésére beállítva.

A megfigyelési célnak és a terepviszonyoknak megfelelően, 8 színmódból választhat a felhasználó.

A készülék rendelkezik beépített lézeres távolságmérővel. Ha az egyszeri mérés üzemmódot választja, akkor egy gombnyomással megmérheti a célpont távolságát légvonalban, ha a szkennelő üzemmódot választja, akkor a mérés ideje alatt folyamatosan frissítve kiírja a pillanatnyi távolságot.

Az Accolade hőkamera tartozéka egy db IPS 5 akkumulátor, amely 5000 mAh kapacitású, ezzel a készülék kb. 8 órán keresztül tud üzemelni. Az opcionális  vásárolható hozzá külső akkumulátor is

A készülék IPX7 vízállósággal rendelkezik, ami azt jelenti hogy rövid időre akár vízbe is mártható. . A váz anyaga rendkívül könnyű és erős üvegszál erősítésű polikarbonát, ami jól ellenáll a külső behatásoknak, a nedvességnek és a pornak, így a készülék szélsőséges körülmények között is kiválóan használható. A hőkamera kezelése egyszerű, úgy tervezték, hogy a legfontosabb funkciók egyetlen gombnyomással elérhetőek legyenek. A készülékhez tartozó távirányítón szintén helyet kaptak a legfontosabb funkciók.
A beépített képrögzítő segítségével állóképeket, és videó felvételeket is tud készíteni. A beépített 8Gb-os belső memória 10.000 db állókép, vagy 150 percnyi videó felvétel tárolására alkalmas. USB kábelen, vagy WIFI kapcsolaton keresztül a képek, vagy videók más eszközre is továbbíthatóak.

A kamera képét élőben is követhetjük, Android, vagy iOS alkalmazások  ( Stream Vision ) segítségével. 

 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!