Termékek Menü

Panther széria új firmware 5.5.38!

Balczó Rudolf
2022. 05. 19. 11:35:45
Panther széria új firmware 5.5.38!

HIKMICRO új firmware 5.5.38! 

Lássuk milyen újításokat tartalmaz a frissítés és milyen változásokat jelent a PANTHER szériás készülék kezelése szempontjából.

Panther széria: Újdonságok , változások a kezelésben, használatban:

A lézeres távmérés már kétféle módon használható: az eddigi egyszeri mérés mellett használható a folyamatos mód is. Ezt a menüben a „lézer távmérés” menüben választhatjuk ki. Folyamatos üzemmód: nyomja meg röviden a mérés gombot, ekkor 15 másodpercig aktív a folyamatos mérési üzemmód. A mérési eredmény másodpercenként egyszer frissül. Ha a mérés sikertelen, egy piros "- - - " üzenet jelenik meg. 15 másodperc elteltével a funkció újraindul, így nincs aktiválva, és egy fehér "- - -" üzenet jelenik meg. Egyszeri mérési mód: nyomja meg röviden a mérés gombot, a készülék elvégzi a lézeres hatótávmérést. A mérési eredmény 1 másodpercig megmarad, majd a funkció visszaáll és nem aktiválódik, majd egy fehér "- - -" üzenet jelenik meg. Ha a mérés sikertelen, egy piros "- - -" üzenet jelenik meg. • Alapértelmezés szerint a folyamatos üzemmód van kiválasztva. A lézeres távmérés nem kapcsolható be, ha az akkumulátor lemerült. Mértékegység választható: yard vagy méter. Alapérték a yard. 
Egyedi színpaletta: Kiválaszthatja a menüben mely színpaletta üzemmódokat szeretné a kezelőfelületről elérni. A használat közben csak az ön által engedélyezett változatok jelennek majd meg. színpaletta beállítása a „színüzemmódok” menüben történik.
Célkereszt: Jogi nyilatkozat megjelenítése a felhasználó számára, a készülék első beüzemelését követően a célkereszt bekapcsolása után. Ez egy tájékoztató, a célkereszt használatával kapcsolatos megjegyzés. Ez a verzió már támogatja a a digitális zoomot és a kép fagyasztási üzemmódot a célkereszt pozíciójának beállításakor. Támogatja, a segéd kereszt funkciót a célkereszt beállításakor. Az aktuális célkereszt pozíciójának beállításakor mozgatható, az eredeti pozíciót egy kis kereszt jelzi. Fekete szín hozzáadása a célkereszt színtípusaihoz. Választható mértékegység méter / yard. Alapértelmezett mértékegység a yard. 
Kezelés, használat:  Optimalizálja a paletta ikonjának megjelenítését, hogy összhangban legyen az élő nézet palettájával a valós időben. Javították a fényerő és a kontraszt szélsőérték paramétereit. • Változott a menügomb funkció is: a gomb nem lép működésbe mielőtt a készülék teljesen elindulna. • A videofelvétel felhasználói felülete is másképp működik: „Piros pont” felvétel jelző jelenik meg a kijelző bal felső sarkában, amikor elindult a videófelvétel. A piros pont már nem villog, így nem zavaró a működése • Lehetőség van a fényképek készítésére videofelvétel közben. • A másodpercek eltüntetek a valós idejű órából (itt is a fő szempont a felesleges zavaró mozgás - másodpercek ugrálásának) kiszűrése. • Támogatja az automatikus kikapcsolást készenléti üzemmódban: bezár, 30 perc, 45 perc. (Funkció állapota alapértelmezés szerint ki van kapcsolva), ha bekapcsoljuk és nem nyomunk gombot akkor automatikusan kilép majd a beállított idő eltelte után. Megjelent új menüpontként a HIKMICRO vízjel feliratozás funkciót. (A funkció állapota alapértelmezés szerint kikapcsolt állapotban van. és engedélyezés után az élő nézetben, a pillanatfelvételen és a videofelvételen lesz hatása).
 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír Új firmware!
blog comments powered by Disqus