Termékek Menü

Leupold STD szereléktalp Browning BLR / STD Browning BLR 2pc Matte (50238)

Ár:
14.400 Ft
Leupold STD 2 db-os szereléktalp fix szerelékhez.Az STD egy stabil, megbízható és költséghatékony szerlékrendszer. Az első gyűrű az STD szereléktalpba befordítva szilárdan rögzül. A hátsó gyűrűt két csavar rögzíti, és ugyanezek a csavarok biztosítják az oldal irányú állíthatóságot. A szerelék színe matt fekete, de rendelhető fényes fekete, vagy ezüst színben is.

STD szerléktalp méretpontosan készül kb. 50 féle fegyver típushoz. Először válassza ki a fegyverhez illő szerelék talpat, majd a távcső méretéhez válasszon gyűrűt.
Gyártó:
Cikkszám: LEUSZE2097
Elérhetőség: 2 db raktáron
Szállítási díj: 1.500 Ft

Termékoldali előnyök

14 NAPOS VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA 10 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALAT

Leírás

 • Az STD szerelékrendszer a Leupold által tervezett és gyártott évtizedek óta bevált technika. Stabil, megbízható és költség hatékony módja a céltávcső rögzítésének.A gyűrűket jó minőségű acélból először kovácsolják, majd CNC gépeken pontos méretre alakítják, majd homokfúvásos tisztítás után galvanizálják, és csak ezután kapja meg a végső felületkezelést. A szigorúan ellenőrzött technológiának köszönhetően a Leupold STD szerelékek méretpontosak és gyártási tűrésből adódó méret eltérés rendkívül kicsi. 
 • Az STD szerelék rendszer két részből áll: a fegyver tokjára szerelt STD talpból , amely lehet egy vagy két részes, és a távcsőre szerelt STD gyűrűpárból. Az első gyűrű az STD szereléktalpba befordítva szilárdan rögzül. A hátsó gyűrűt két csavar rögzíti, és ugyanezek a csavarok biztosítják az oldal irányú állíthatóságot. 
 • STD szerléktalp méretpontosan készül kb. 50 féle fegyver típushoz
 • Az STD gyűrűk 25 féle változatban készülnek 25,4mm ( 1 coll ) , 30mm, és 34mm es gyűrű átmérővel.
 • Az eltolt ( Extension ) gyűrűk esetében az egyik gyűrű egyenes állású, a másik viszont 15,9 milliméterrel hátra van tolva, így a távcsövet ennyivel lehet a szemhez közelebb vinni.
 • Az STD collos  gyűrűket ötféle magasságban gyártják.
 • SUPER LOW - szuper alacsony : a gyűrű közép vonalának magassága a talptól mérve 0,65in= 16,51mm, ez általában a 30 mm-nél kisebb objektív lencséjű távcsövekhez megfelelő ( csak collos gyűrű készül ebben a méretben )
 • LOW    -alacsony:  a gyűrű közép vonalának magassága a talptól mérve 0,65in= 16,51mm, ez általában a 40 mm-nél kisebb objektív lencséjű távcsövekhez megfelelő
 • MEDIUM -középmagas:  a gyűrű közép vonalának magassága a talptól mérve 0,77in= 19,56mm, ez általában a 42-45 mm-es objektív lencséjű távcsövekhez megfelelő, bizonyos esetekben 50-hez is.
 • HIGH    -magas:  a gyűrű közép vonalának magassága a talptól mérve 0,90in= 22,86mm, ez általában a 50 mm-es objektív lencséjű távcsövekhez megfelelő,, bizonyos esetekben az 56-osokhoz
 • SUPER HIGH    -szuper magas:  a gyűrű közép vonalának magassága a talptól mérve 1,00in= 25,4mm, ez általában a 56 mm-es objektív lencséjű távcsövekhez megfelelő
 • Természetesen a fentiek csak útmutatásul szolgálnak, hiszen a szerelési magasság sok tényezőtől függ: cső vastagsága, nyílt irányzék, távcső szerelési hossza, pofadék, zászlós biztosítás stb.

Specifikáció

Fegyver Típus Browning
Szerelék oldása Szerszámmal oldható

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!