Termékek Menü

Fejléc ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás 

30 000 FT felett

LEUPOLD RX-950 Lézeres távolságmérő (176769)

Ár:
89.900 Ft
A LEUPOLD RX-p50 egy kompakt lézeres távolságmérő.Egyszerűen használható é s megfizethető , a Leupold kínálatában ez a belépő szintű távolságmérő.

Kategóriájában az egyik legkompaktabb eszköz, mivel a hossza kisebb mint 10 cm, ezért agy átlagos ingzsebben is elfér. A távolságmérő háza műanyag, csúszásmentes gumírozott burkolattal , ezért egy könnyű, de strapabíró, időjárásálló készüléket foghatunk kézbe. A mérési tartomány 950 yard, vagyis kb 870 méter, ami a gyakorlatban azt jelenti hogy egy őz méretű vad távolságát jó látási viszonyok között akár 700 méterről is meg tudja mérni.

A kijelző fekete LCD, ami nappal nagyon jól olvasható, kontrasztos.
 
Gyártó:
Cikkszám: LEUTAV0067
Elérhetőség: Szállítás alatt
Szállítási díj: Ingyenes

Termékoldali előnyök

14 NAPOS VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA 10 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALAT

Leírás

A Leupoldnak már nagy tapasztalata van a lézeres távolságmérők gyártásában. Az RX 950 az RX 650 készüléket váltotta le, azt megelőzően pedig az RX-600 volt a belépő szintű modell. 
Az RX-950 természetesen kisebb, gyorsabb, és jobb képe van mint a korábbi modelleknek.

SCAN üzemmód. A Power gombot lenyomva tartva a készülék nem csak egyetlen mérést végez, hanem a pásztázás közben folyamatosan kijelzi azon tereptárgyak távolságát , amelyre az irányzójel mutat.
LAST TARGET üzemmód. A készülék nem veszi figyelembe a belógó leveleket, fűszálakat.

Könnyű és ergonomikus.  A készülék háza műanyagból készül, kellemes fogásó, csúszásmentes gumi burkolattal van ellátva. Súlya mindössze 180 gramm Elegáns, könnyű és minőségi érzést kelt amikor kézbe fogja.

6x nagyítású kereső távcső. Az RX 950 tulajdonképpen egy 6x nagyítású egyszemes ( monokuláris ) kereső távcső. A látómezeje 112méter, 1000 méteren,így széles területet tud vele pásztázni, és könnyen megtalálja a vadat.

Fully Multicoated. A távmérőben lévő optikai elemek tükröződét csökkentő bevonatokkal vannak ellátva, ahogyan a jó minőségű kereső távcsövek esetében. Ezért a látott kép tiszta éles és torzításmentes.

Specifikáció

Kijelző típusa OLED
Távolságmérő felépítése Monokuláris-Egy szemes

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!