Termékek Menü

Fejléc ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás 

30 000 FT felett

LEUPOLD RX-650 Lézeres távolságmérő (120464)

Ár:
83.900 Ft
A LEUPOLD RX-650 egy kompakt lézeres távolságmérő.Egyszerűen használható é s megfizethető , a Leupold kínálatában ez a belépő szintű távolságmérő.

Kategóriájában az egyik legkompaktabb eszköz, mivel a hossza kisebb mint 10 cm, ezért agy átlagos ingzsebben is elfér. A távolságmérő háza műanyag, csúszásmentes gumírozott burkolattal , ezért egy könnyű, de strapabíró, időjárásálló készüléket foghatunk kézbe. A mérési tartomány 650 yard, vagyis kb 600 méter, ami a gyakorlatban azt jelenti hogy egy őz méretű vad távolságát jó látási viszonyok között akár 500 méterről is meg tudja mérni.

A kijelző fekete LCD, ami nappal nagyon jól olvasható, kontrasztos.
Kifutott termék. Utódja 2019-től a Leupold RX-950
Gyártó:
Cikkszám: LEUTAV0060
Elérhetőség: Kifutott termék
Szállítási díj: Ingyenes

Termékoldali előnyök

14 NAPOS VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA 10 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALAT

Leírás

A Leupoldnak már nagy tapasztalata van a lézeres távolságmérők gyártásában. Az RX 650 az RX 600 készüléket váltotta le, azt megelőzően pedig az RX-I volt a belépő szintű modell. 
Az RX 650 természetesen kisebb, gyorsabb, és jobb képe van mint a korábbi modelleknek.

SCAN üzemmód. A Power gombot lenyomva tartva a készülék nem csak egyetlen mérést végez, hanem a pásztázás közben folyamatosan kijelzi azon tereptárgyak távolságát , amelyre az irányzójel mutat.

Könnyű és ergonomikus.  A készülék háza műanyagból készül, kellemes fogásó, csúszásmentes gumi burkolattal van ellátva. Súlya mindössze 180 gramm Elegáns, könnyű és minőségi érzést kelt amikor kézbe fogja.

6x nagyítású kereső távcső. Az RX 650 tulajdonképpen egy 6x nagyítású egyszemes ( monokuláris ) kereső távcső. A látómezeje 112méter, 1000 méteren,így széles területet tud vele pásztázni, és könnyen megtalálja a vadat.

Fully Multicoated. A távmérőben lévő optikai elemek tükröződét csökkentő bevonatokkal vannak ellátva, ahogyan a jó minőségű kereső távcsövek esetében. Ezért a látott kép tiszta éles és torzításmentes.

Specifikáció

Kijelző típusa LCD
Távolságmérő felépítése Monokuláris-Egy szemes

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!