Termékek Menü

Leupold QR Szereléktalp 1db-os Marlin 1895/336 Ezüst/ QR Marlin 1896/336 1 piece silver (54227)

Ár:
27.800 Ft
Leupold QR szereléktalp MARLIN 1895/336 alsókulcsos fegyverekhez. Minden Leupold QR gyűrűvel kompatibilis. A gyártási precizitásnak köszönhetően a QR szerelékkel szerelt távcsövek levétele, és újból felhelyezése után, a találati pont eltérés nem lehet több mint 1/2 MOA, Ez azt jelenti hogy 100 méteren kevesebb mint 15 mm a megengedett eltérés, ami vadászfegyverek esetében többnyire a szórásképen belül van, és gyakorlatilag elhanyagolható. A szerelék színe matt fekete, de rendelhető fényes fekete illetve ezüst színben is.
Gyártó:
Cikkszám: LEUSZE1119
Elérhetőség: 1 db raktáron
Szállítási díj: 1.500 Ft

Termékoldali előnyök

14 NAPOS VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA 10 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALAT

Leírás

  • A QR szerelékrendszer ( Quick Release , azaz gyors oldású ) a Leupold által tervezett és gyártott évtizedek óta bevált technika. A gyűrűket jó minőségű acélból először kovácsolják, majd CNC gépeken pontos méretre alakítják, majd homokfúvásos tisztítás után galvanizálják, és csak ezután kapja meg a végső felületkezelést. A szigorúan ellenőrzött technológiának köszönhetően a Leupold QR szerelékek méretpontosak és gyártási tűrésből adódó méret eltérés rendkívül kicsi. Ez az oka annak hogy a gyártó által garantált pontosság 1/2 MOA ( szögperc ) , vagyis 100 méteren kevesebb mint 15 mm. Ez a gyakorlatban azt jelenti hogy a távcsövet akárhányszor leveszi és visszahelyezi, a találati pont nem fog eltolódni, hanem meglehetős pontossággal ugyanoda fog lőni.( Return To Zero). 
  • A QR szerelék rendszer két részből áll: a fegyver tokjára szerelt QR talpból , amely lehet egy vagy két részes, és a távcsőre szerelt QR gyűrűpárból. A gyűrűk alján van egy-egy csap, ami a talpban lévő furatba illeszkedik. Miután a csapot belehelyezte a furatba, a talpon található excenteres kar elfordításával tudja biztonságosan reteszelni
  • A QR gyűrűk 25 féle változatban készülnek 25,4mm ( 1 coll ) , 30mm, és 34mm es gyűrű átmérővel.
  • QR szerléktalp méretpontosan készül kb. 30 féle fegyver típushoz

Specifikáció

Fegyver Típus Marlin
Szereléksín anyaga Acél

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!