Termékek Menü

Fejléc ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás 

30 000 FT felett

Leupold LTO Tracker Kézi Hőkamera

Ár:
275.000 Ft
Leupold LTO Tracker   egy sokoldalú , rendkívül kompakt hőkamera, elérhető áron. Lehetővé teszi a legkisebb hőforrások észlelését és megfigyelését bármely napszakban. Ezek a kis, egy kézzel is könnyen használható kamerák kiváló képet adnak még teljes sötétségben is. Jól használhatóak vadászatok során cserkelésre, utánakeresésre és állatok megfigyelésére. A vadászati célú felhasználáson kívül rendkívül nagy hatékonysággal alkalmazhatóak biztonságtechnikai, otthonvédelmi célokra, mentési és keresési feladatokra. Kedvező ár fekvése miatt kiváló eszköz hobbi célú felhasználásra is. Hasznos társ lehet kempingezés, éjszakai horgászat, vagy egyéb éjszakai tevékenységek közben. Hossza 14 cm, súlya pedig mindössze 280 gramm, tehát kis helyen elfér és könnyedén hordozható .
Gyártó:
Cikkszám: LEUHŐK0001
Elérhetőség: Kifutott termék
Szállítási díj: Ingyenes

Termékoldali előnyök

14 NAPOS VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA 10 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALAT

Leírás

A 240x204 pixel felbontású LCD kijelzőn jól észrevehető és  megfigyelhető bármilyen állati és az emberi test által kibocsátott hőforrás. Kis méretének köszönhetően akár a zsebünkben is elfér. Használata rendkívül egyszerű. Ergonomikus kialakításának köszönhetően egy kézzel is könnyen tartható, miközben a felhasználó másik keze szabadon marad. A három darab funkciógomb segítségével könnyen vezérelhető. Hat féle  színmód közül választhat a felhasználó a terep és hőmérsékleti viszonyoknak megfelelően, és a digitális zoom nagyítását 2x és 5x között tudja állítani.  A gyári adatok szerint az észlelési távolság 600 yard vagyis több mint 550 méter. Reálisan ez azt jelenti hogy 200 méterről bizonyosan észrevehető bármilyen nagyvad az LTO Tracker segítségével. A készülék áramellátását egy darab CR 123 elem adja, amely 10 óra folyamatos üzemidőt tud biztosítani.
 

  • A LEUPOLD LTO TRACKER  kézi hőkamera nem hűtött mikrobolométerrel rendelkezik, mely karbantartást nem igényel, nem érzékeny az erős fényre, és hosszú az élettartama.
  • A hőkamera segítségével egy ember méretű élőlény ( vagy más hőt sugárzó test ) 550 méterről válik észlelhetővé.
  • Látószöge 21 fok vízszintesen, és 15 fok függőlegesen, ezért viszonylag széles területet tud pásztázni.
  • A 3 cm-es kerek színes LED kijelző kényelmes betekintési távolsága 30-40cm.
  • Használata egyszerű. Bekapcsolás után 3 másodperccel már üzemkész. Kis méretének és ergonomikus kialakításának köszönhetően egy kézzel is könnyen kezelhető.
  • 1 db CR 123 típusú elemről működik, mely  10 óra üzemidőt biztosít. 
  • A készülék súlya mindössze 280 gramm, elemmel együtt. Hossza 154mm, vastagsága 42mm. Kézben és zsebben is könnyen elfér.
  • Mínusz 15 fokos környezeti hőmérsékletben is használható.
  • A LEUPOLD 2 év teljes körű garanciát ad a komplett hőkamerára.

Specifikáció

Érzékelő felbontása 206x156 pixel
Cikkszám 172830
Érzékelő típusa 206 × 156 VOx Microbolometer
Érzékelő felbontása 206x156
Képfrissítés 30Hz
Monitor felbontása 240x204
Monitor színes LCD
Sztenderd szín üzemmódok fehér kiemelés, fekete kiemelés, piros, zöld , fekete meleg, fehér meleg
Látószög 21°
Tárolási hőmérséklet -20° to 60° C
Áramellátás 1 db CR 123
Üzemidő >10óra
Méretek, mm 154mm hosszú, 42mm átmérő
Súly 280g
Gyári garancia 2 év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek