Termékek Menü

KOWA TSN-IPXR RP okostelefon adapter iPhone XR

Ár:
40.800 Ft

iPhone XR  adapter, spektívre vagy keresőtávcsőre 
Önnek van egy iPhone XR  okostelefonja, van egy jó távcsöve, és szeretne a távcső segítségével nagy távolságból jó minőségű fotókat és videó felvételeket készíteni?
Ebben az esetben Önnek két dologra van szüksége:
- Szüksége van egy KOWA TSN-IPXR RP  típusú telefon adapterre, mely egy méretpontos tok, ami pontosan a iPhone XR mobiltelefonokra illeszkedik, és el van látva egy menetes csatlakozóval, amelyre majd az illesztőgyűrűt lehet rögzíteni.
 - Ha megvan a telefonnal kompatibilis adapter, akkor ki kell választani hozzá azt az illesztő gyűrűt, amelyik az Ön távcsövének az okulárjához (szemkagyló) méretpontosan illeszkedik.   

 A telefont a tartókeretbe pattintva, a keretre pedig a szemkagyló méretének megfelelő átmérőjű gyűrűt illesztve, másodperceken belül kész a távcsövön át való fotózásra a telefon. 

Bármikor rácsúsztathatja a szemkagylóra a telefont és azonnal készíthet képeket, videókat. Nincs szükség a telefon és a távcső optikai tengelyének egyeztetésére, mert a tartókeret a megfelelő gyűrűvel biztosítja a központosítást.
A megfelelő méretű illesztő gyűrűt külön kell megvásárolni.

Gyártó:
Cikkszám: KOWTAR0111
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: Ingyenes

Termékoldali előnyök

14 NAPOS VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA 10 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALAT

Leírás

Kompatibilis távcsövek
A TSN-IPXR RP okostelefon adapterhez különböző átmérőjű illesztő gyűrűket tud vásárolni, és ezek segítségével gyakorlatilag szinte az összes KOWA gyártmányú keresőtávcsövet, és spektívet tudja teleobjektívként használni . A gyűrűk méretválasztékának köszönhetően nemcsak KOWA , hanem számos Swarovski, Leica, Zeiss, Nikon és más típusokhoz is hozzá tudja illeszteni az okostelefon adaptert.
A külön megvásárolható gyűrűk méretsora:
TSN-AR25BD        32mm
TSN-AR500          37,5mm
TSN-AR-YS           41 mm
TSN-AR32XD-10   41mm
TSN-AR56-8         41mm
TSN-AR56-10/12  41mm
TSN-AR33GE        43mm
TSN-AR42XD        44mm
TSN-AR44GE        45mm
TSN-AR66Z          50mm
TSN-AR66HL        50mm
TSN-AR11WZ       55mm
TSN-AR60Z         56,4mm
TSN-AR50L          57mm
TSN-AR75Z         60,7mm

Nyissa meg a csatolt dokumentumokat, és ott megtalálja a teljes kompatibilitási listát, amelynek segítségével pontosan ki tudja választani a távcsőhöz való illesztőgyűrűt.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!