Termékek Menü

KOWA BD II XD 8x42mm Keresőtávcső

Ár:
169.900 Ft

Láss többet! A KOWA BD II keresőtávcsöve már az első pillanatban lenyűgöz a hatalmas látómezővel . Mind a korábbi BD sorozathoz képest, mind más gyártók hasonló nagyítású távcsöveihez képest szélesebb látómezőt, nagyobb látószöget kínál. A magas fluorit tartamú XD lencsék gondoskodnak arról hogy a kép kristálytiszta , a kontraszt kiváló, a színek pedig élethűek. Szinte hihetetlen, hogy a gumi burkolatú magnézium ház, és a magas minőségű üveglencsék összességében csak 640 grammot nyomnak a mérlegen. Pillekönnyű élmény, és széles látómező. Ez jellemzi a KOWA BDII keresőtávcsöveket.

Gyártó:
Cikkszám: KOWBINII0061
Elérhetőség: 6 db raktáron
Szállítási díj: Ingyenes

Termékoldali előnyök

14 NAPOS VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA 10 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALAT

Leírás

Széles látómező
A KOWA BDII 10x42 látómezeje 143 méter, 1000 méteren. Ez látószögben 8,2 fokot jelent. Az elődmodell hasonló adatai: 120 méteres látómező / 7,5 fokos látószög. Miért jó ez ? A szélesebb látómezőnek köszönhetően a keresőtávcsővel könnyebb lesz keresni, mert egyszerre nagyobb területet pásztázva könnyebben tudjuk észre venni a vadat, vagy akár egy madarat. Mozgó objektumot is könnyebb lesz követni, kisebb az esélye, hogy elveszítjük a célt.
Nem közönséges ED lencse
A KOWA által használt XD ( alacsony színszórású ) lencsetagok nagy mennyiségben tartalmaznak ásványi fluorit kristályt, mert az optikai iparban használt alapanyagok közül ennek van a legkisebb színszórása, mindamellett igen magas a fényáteresztő képessége. Az eredmény: a távcső összességében magas fényáteresztéssel , ragyogó színhűséggel és kristálytiszta képpel rendelkezik, nappal és szürkületben is a lehető legjobb képet adja.
Pillekönnyű élmény
Minden egyes BDII keresőtávcső háza magnézium ötvözetből készült öntvény. Amellett, hogy elképesztően erős, meglepően könnyű súlyú ez a váz. Miután a gyárban összeszerelték a távcsövet, kap egy gumi védőburkolatot, amely egyrészt rugalmas, másrészt erős. Kézbe fogva érezni fogjuk, hogy egy kicsi, tömör, erős és időtálló darabbal van dolgunk, ami jó sokáig fog szolgálni.
Optikai kiválóság 1954 óta
A KOWA egy családi tulajdonban álló Japán cég, amely 2019-ben ünnepelte fennállásának 125. évfordulóját. Az orvosi műszerek mellett 1954-óta gyárt távcsöveket, és a spektívek között vitathatatlanul a világ élvonalában van. Sok évtizedes tapasztalat az optikai iparban, és a tradicionális japán elkötelezettség  a minőség mellett. Ezek állnak a BD II mögött.

 

Specifikáció

Szín Zöld
Nagyítás 8x
Frontlencse Átmérő 42mm
Gyártó KOWA
Gyártói cikkszám
Termék család BDII XD
Típus Kowa BD II 8x42 XD
Prizma típusa Tetőél Prizmás
Fókuszálás Központi Élesség Állítás
Nagyítás 10x
Kilépő pupilla 5,0mm
Látómező 143m / 1000m
Látószög 8,2 fok
Szemtávolság 17mm
Szürkületi érték 18,3
Relatív fényesség 25
Lencse bevonatok Fully Multicoated
Közelpont 1,8 m
Frontlencse átmérő 42mm
Pupillák közti távolság 57-76mm
Távcső teljes hossza 139mm
Szélesség 128mm
Súly 640 g
Gázöltés Nitrogén
Garancia 10 év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek