Termékek Menü

Fejléc ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás 

30 000 FT felett

Guide IR510X kézi hőkamera

Ár:
299.000 Ft

A Guide IR510X az egyik legjobb ár-érték arányú kézi hőkamera. A 25mm-es fókuszálható objektívnek, és a 400x300pixek felbontású érzékelőnek köszönhetően az észlelési távolsága 600m fölött van. A beépített 8Gb-os memóriába elmentheti a készített fényképeket, és rendelkezik analóg videó kimenettel is. 

Utódja Guide IR510 Nano2 néven kapható.

Gyártó:
Cikkszám: SHOPGUIDEIR01
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2022-09-26

Termékoldali előnyök

14 NAPOS VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA 10 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALAT

Leírás

  • A legújabb generációs  LCD LCOS kijelzőn jól észrevehető és részletesen megfigyelhető bármilyen állati és az emberi test által kibocsátott hőforrás. Kis méretének köszönhetően akár a zsebünkben is elfér. Használata rendkívül egyszerű. Ergonomikus kialakításának köszönhetően egy kézzel is könnyen tartható, miközben a felhasználó másik keze szabadon marad. A kézre álló gombok segítségével az egyszerű menü könnyen vezérelhető. 
  • Kategóriájában ez egyik legjobb ár/érték arányú kézi hőkamera.
  • Kétszeres és négyszeres digitális zoom
  • Ütés és vízálló, ezért még extrém körülmények között is megállja a helyét. Többféle színmód közül választhat a felhasználó a terep és hőmérsékleti viszonyoknak megfelelően. 
  • A 400x300 Pixel felbontású érzékelőnek, és a 25mm-es fókuszálható objektívnek köszönhetően egy emberi alak 600 méterről észlelhető.
  • Analóg videókimenet, választahó PAL / NTSC formátummal.
  • Beépített 8Gb-os memóriára állóképeket tud elmenteni JPG formátumban.
  • beépített akkumulátor segítségével több, mint 4 órán keresztül folyamatosan és gazdaságosan üzemeltethető. Az Guide IR 510 hőkamerák esetében nem kell bajlódni a lemerült elemek cseréjével. A készülék USB töltőkábel segítségével számítógépről, vagy a tartozék hálózati adapter segítségével 230V-os hálózati csatlakozóról tölthető.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Szállítás alatt
285.000 Ft
Szállítás alatt
336.000 Ft