Termékek Menü

BLASER Oldható Picatinny / Weaver Sínes Szerelék XL / Contessa SBB08

Ár:
155.000 Ft
Gyors oldású távcső szerelék BLASER R8 / R93 fegyverekre. A CONTESSA ALESSANDRO QR szerelékek segítségével egyetlen mozdulattal tudja a céltávcsövet a fegyverre helyezni, és a 4 db edzett acélból készült csap máris a helyére kerül, tökéletes és biztonságos rögzítést biztosítva. A levételhez előbb egy biztosító reteszt kell elmozdítani, majd a nagy méretű karral kényelmesen kényelmesen leoldja a távcsövet a fegyverről. A gyártási precizitásnak, és az alkalmazott drága és jó minőségű anyagoknak köszönhetően a visszaállás pontossága garantált. A szerelék test anyaga acél, a mozgó alkatrészek edzett acélból készülnek, a gyűrűk anyaga pedig 7075 jelű, nagy szilárdságú könnyűfém ötvözet. A felületkezelés tartós és ellenálló, mindamellett klasszikus eleganciát tükröz. Made In Italy.
Gyártó:
Cikkszám: CONSZE0027
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: Ingyenes

Termékoldali előnyök

14 NAPOS VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA 10 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALAT

Leírás

CONTESSA BLASER LINE QD . Prémium minőségű fegyverhez csakis prémium minőségű szereléket ajánlunk.

  • Gyors oldású távcső szerelék BLASER R8 / R93 fegyverekre
  • A 4 db edzett acélból készült csap tökéletesen illeszkedik a fegyveren kiképzett mélyedésekbe.
  • Nagyméretű kioldó kar, biztonsági reteszeléssel. A felhelyezés gyors és egyszerű, a véletlen leoldás ellen pedig tökéletes védelmet nyújt a biztonsági retesz.
  • CONTESSA QD szerelékekkel több távcsövet is használhat ugyanazon a fegyveren.Természetesen minden egyes távcsövet egyenként kell beállítani ( belőni ) utána viszont könnyen és gyorsan tudja cserélgeti azokat,a vadászat módjának és igényeinek megfelelően
  • Mivel a BLASER R8/R93 fegyvereken a rögzítési pontok közvetlenül a csőhöz kötődnek, ezért a pontosság sokkal inkább garantált, mint a legtöbb  forgó tolózáras fegyvernél, ahol a szerelék a tokhoz rögzül, a csövet pedig különálló darabként csavarosan rögzítik a tokhoz
  • Contessa gyors oldású BLASER szerelék rendelhető gyűrűs kivitelben 25,4mm vagy 30mm tubusú távcsövekhez, három féle magasságban: alacsony, középmagas, magas.
  • Contessa gyors oldású BLASER szerelék rendelhető sínes felfogatású távcsövekhez, Swarovski, Zeiss / Leica / Docter , vagy Schmidt & Bender felfogatással.
  • Contessa gyors oldású BLASER szerelék rendelhető Picatinny/Weaver sínes fölső résszel, normál, vagy hosszított kivitelben.
  • Contessa gyors oldású BLASER szerelék rendelhető Ultra Alacsony kivitelben, piros pontos irányzékok fölszereléséhez ( Docter sight, Aimpoint stb )
  • A szerelék test anyaga acél, a mozgó alkatrészek edzett acélból készülnek, a gyűrűk anyaga pedig 7075 jelű, nagy szilárdságú könnyűfém ötvözet.

Specifikáció

Fegyver Típus Blaser
Szerelék oldása Kézzel oldható

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!